Elérhetőségek

Életmarci

Postacím: 8800 Nagykanizsa,
Őrtorony utca 32.
Telefon: 36204207580
E-mail: mihovics.marton@gmail.com, marton.mihovics@generaliseed.hu
Asszisztencia


Gépjármű biztosítások

Kötelező gépjárműbiztosítás
Ez bizony egy olyan biztosítás, ami KÖTELEZŐ, ha gépjárművel rendelkezünk. Kevesen tudják, hogy a vásárlás napján meg kell kötnünk a felelősségbiztosítást, különben büntetést kell fizetnünk a későbbi megkötéskor. A kötelező gépjármű felelősségbiztosítást kormányrendelet szabályozza, amit tetszőleges egyéb kiegészítőkkel személyre is szabhatunk, a biztosítás díja viszont nagyon különböző lehet biztosítónként. Válasszon Önhöz illő kiegészítőket kötelező gépjármű felelősségbiztosításához a segítségemmel, mert több kiegészítővel nagyobb kedvezményt és biztonságot érhet el. 

Kiegészítő biztosítások: Baleseti asszisztance, Autós jogvédelmi biztosítás, Kátyúkár, Vad és háziállatkár, Önvédelem, Autós segítségnyújtás, Bennülők balesetbiztosítása, Poggyász és gyermekülés biztosítás, Természeti kár.

Még több kedvezménnyel, ingyenes kiegészítőkkel és rugalmas szolgáltatásokkal várom.

Adj uram biztos kezet...vezessünk óvatosan! A kötelezőt pedig bízza rám!

CASCO biztosítás
Amennyiben az a biztos kéz mégis megremegne, jó ha van kéznél egy Casco biztosítás.Felgyorsult világunk velejárója az is, hogy mihamarabb akarjuk elérni céljainkat, így hajlamosak lehetünk hibázni. Casco biztosításunkat azoknak ajánljuk, akik számára fontos a biztonság, a kedvező díj, a gyors és egyszerű ügyintézés. Mindemellett nem mindegy, hogy a Casco biztosításunk mit is tartalmaz, itt fontos a teljeskörűség, ám amennyiben biztosak vagyunk benne, hogy egy adott kockázat minket nem érint, úgy rész cascot is köthetünk bizonyos kizárásokkal kedvezőbb díjért. A százalékos önrészt és a forintális önrészt is meg kell említenem, ami szintén sokat jelent a biztosító teljesítésében és a biztosítás díjában. Köthető olyan casco biztosítás is, ahol utángyártott vagy bontott alkatrészekből állítják helyre autónkat a kijelölt szervízpartnerek, cserébe egy jóval kedvezőbb díjért.

Lépj kapcsolatba velem, vagy add meg adataidat, hogy kereshesselek!

Gépjármű biztosítások

Kötelező gépjármű felelősségbiztosítás ajánlatkérés

Töltsd ki az alábbi űrlapot és felkereslek a legjobb ajánlatokkal.

Jelenlegi szerződés adatai

!
!
!
!
!
!
!

Tulajdonos adatai

!

Ha azonos, tulajdonos adatai

!
!
!
!
!
!
!
!

Ha van üzembentartó

!
!
!
!
!
!
!
!

Gépjármű adatai

!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!

Díjfizetési adatok

!
!
!
!
!
!
!
!

Kedvezmények

!
!
!
!
!
!Kötelező elfogadni!

Vissza az előző oldalra!
Életmarci - Magyar