Elérhetőségek

Életmarci

Postacím: 8800 Nagykanizsa,
Őrtorony utca 32.
Telefon: 36204207580
E-mail: mihovics.marton@gmail.com
Asszisztencia


Élet- és balesetbiztosítások

Fiatalon gyakran elhibázhatjuk hogy nem hozunk igazi döntéseket pedig, ha felvállaljuk az egész életünk másképp alakul és lesz miről mesélni a gyerekeinknek vagy az unokáinknak. A meghozott döntések következtében élményeket kapunk, aminek egy része ingyen jön, másokért viszont a pénztárcába kell nyúlnunk.

Biztosításközvetítőként az is a feladatom, hogy a jó élményekhez segítsem ügyfeleimet, a rossz élményekből viszont mihamarabb kimozdíthassam őket! Jó élmény lehet, ha egy hosszabb távú megtakarítás után könnyebben hozzájutnak a vágyott célhoz, ingatlanhoz vagy autóhoz, rossz élményük viszont egy jó biztosítással hamarabb megfakul és a továbblépést segítheti.  Minden azon múlik, hogy merjük meglépni a döntést és akarjunk érte tenni is.   

Nyugdíjkérdés.

Ma a csapból is ez folyik, ami nem véletlen. Nem lehetséges azt megmondani, hogy meddig kell vagy érdemes dolgoznunk, előfordulhat hogy talán örökké?

Ügyfeleim körében is azt tapasztalom, hogy sokan felelőtlenül dobálóznak azzal, hogy úgysem érik meg. A valóságban mégis csak megérik valahogy azt a kort amikor nyugdíj vagy egyéb járadékot kapnak öregség címén, de senki se gondolja azt hogy az elég lesz a meglévő életszínvonala fenntartásához. Bárhogy is van, nem veszít vele az, aki gondol a jövőre és tesz is érte.

Az elmúlás.

Az is az élet része, aki megszületett, az bizony egyszer kilép az élők sorából. Ezt nehéz elfogadni, viszont azért szintén tudunk tenni, hogy aki majd gondoskodik a végtisztességünkről, annak könnyebb legyen ezt anyagilag feldolgozni.

 

Lépj kapcsolatba velem, vagy add meg adataidat, hogy kereshesselek!

Életbiztosítás

Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Életmarci - Magyar