Elérhetőségek

Életmarci

Postacím: 8800 Nagykanizsa,
Őrtorony utca 32.
Telefon: 36204207580
E-mail: mihovics.marton@gmail.com, marton.mihovics@generaliseed.hu
Asszisztencia


Élet- és balesetbiztosítások

Fiatalon azt gondoljuk, velünk semmi olyan nem történhet, ami következtében egy életbiztosítás a segítségünkre lehet! Takarékoskodni pedig nem akarunk, mert most akarom ami megtetszett, akkor is, ha igazán nincs is rá szükségem. Halogatunk és nem hozunk igazi döntéseket pedig az egész életünkre kihathat fiatalkori könnyelműségünk. A meghozott jó döntések sokat segíthetnek a jövőben, a havi kis összegű megtakarításokat szinte észre sem vesszük a rendszeres kiadásokban, aminek következtében sokkal könnyebb lesz az életünk.

Biztosításközvetítőként az is a feladatom, hogy a szebb jövőhöz segítsem ügyfeleimet, a pénzügyileg kivédhető vészhelyzeteket pedig segítsem elkerülni. Szebb jövő, amikor egy hosszabb távú megtakarítás után könnyebben hozzájutnak a vágyott célhoz, ingatlanhoz vagy autóhoz, rossz élményük viszont egy jó biztosítással hamarabb megfakul és a továbblépést segítheti.  Minden azon múlik, hogy merjük meglépni a döntést és akarjunk érte tenni is. Amikor ezt megtettük, akkor pedig tartsunk is ki mellette!  

Nyugdíjkérdés.

Ma a csapból is ez folyik, ami nem véletlen. Nem lehetséges azt megmondani, hogy meddig kell vagy érdemes dolgoznunk, előfordulhat hogy talán örökké?

Ügyfeleim körében is azt tapasztalom, hogy sokan felelőtlenül dobálóznak azzal, hogy úgysem érik meg. Igen, előfordulhat hogy nem érik meg, de amennyiben a valóságban mégis csak megérik azt a kort amikor járadékot kapnak öregség címén, de senki se gondolja azt hogy az elég lesz a meglévő életszínvonala fenntartásához. Nyugdíjkalkulátorral könnyedén bárki kiszámolhatja, hogy mekkora gond is lesz majd az öregségében saját maga fenntartása. Halogatással elűzhető a gondolat, ami évről évre egyre nagyobb viharfelhőkénk tornyosul fölénk, míg végül az elvesztegetett évek adójóváírása már nem pótolható, valamint sokkal nagyobb éves vállalással kompenzálható a hiány. Bárhogy is van, nem veszít vele az, aki időben gondol a jövőre és mihamarabb tesz is érte, mert több idővel kevesebb összegből megoldható az időskori gond nélküli élet!

Az elmúlás.

Az is az élet része, aki megszületett, az bizony egyszer kilép az élők sorából. Ezt nehéz elfogadni, viszont azért szintén tudunk tenni, hogy aki majd gondoskodik a végtisztességünkről, annak könnyebb legyen ezt anyagilag feldolgozni. Szerencsés helyzetben vagyok, mert kiválló megoldást tudok mutatni erre a kérdésre is, ahol a szolgáltatási összeg nem része a hagyatéknak, mentes a végrehajtás alól, díjmentesíthető vagy bizonyos idő elteltével visszavásárolható!

 

Lépj kapcsolatba velem, vagy add meg adataidat, hogy kereshesselek!

Életbiztosítás

Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Életmarci - Magyar