Elérhetőségek

Életmarci

Postacím: 8800 Nagykanizsa,
Őrtorony utca 32.
Telefon: 36204207580
E-mail: mihovics.marton@gmail.com, marton.mihovics@generaliseed.hu
Asszisztencia


Egészségmegőrzés és Személybiztosítási védelem

2020.04.18. - 2020.08.14.

Személybiztosításaink segítenek felkészülni a jövő kihívásaira, az okosmérleg pedig segít Önnek a mindennapi egészségmegőrzésben. Tegyen Ön is egészségéért folyamatos odafigyeléssel! Kössön személybiztosítást az alábbi feltételekkel, és legyen Öné az 500 db Xiaomi okosmérleg egyike! 

2020. április 18-tól 2020. augusztus 14-ig (ajánlat aláírásának a dátuma számít) meghirdetett akciónkban az első 500 darab olyan személybiztosítás vesz részt, amely megfelel az alábbi feltételek valamelyikének:  

 Az ajándékjogosultság feltétele a biztosítási szerződés létrejötte és 2 havi díj befizetése. A szerződés létrejöttét tanúsító biztosítási kötvény kiállítását követően 6 hét múlva kerülnek postázásra az ajándékok, amennyiben a szerződés ekkor is érvényben van.

A fenti feltételek szerint megkötött szerződések esetén az ajándék egy darab Xiaomi Mi Body Composotiton Scale 2 okosmérleg.

Az ajándékok a Magyar Postán keresztül csomagként kerülnek kiküldésre. Amennyiben a címzett nem tudja kiszállításkor átvenni a küldeményt, akkor még egy alkalommal megpróbálják a személyes kézbesítést, ha ez sem sikerült, 10 napig még átvehető a helyi postahivatalban. Amennyiben a címzett nem veszi át a küldeményt, elveszíti jogosultságát az ajándékra. Amennyiben az akció időtartama alatt beszerzési nehézségek lépnek fel, teljesítményben, funkciójában hasonló, akár más márkájú okosmérleget biztosítunk ügyfeleink számára. Az ajándékba adott mérlegek hivatalos magyarországi garanciával rendelkeznek, az esetleges minőségi, garanciális problémák esetén az ügyintézést a gyártó biztosítja.

Egészségmegőrzés és Személybiztosítási védelem


Vissza az előző oldalra!
Életmarci - Magyar