Elérhetőségek

Életmarci

Postacím: 8800 Nagykanizsa,
Őrtorony utca 32.
Telefon:
36204207580
E-mail:
mihovics.marton@gmail.com
marton.mihovics@generaliseed.hu
Üzenetet...


Állami támogatás nyugdíjbiztosítás kötése után

Nyugdíjbiztosítás

Az öngondoskodás nagyon fontos...

Manapság egyre inkább előtérbe kerül az öngondoskodás fontossága. Amíg napjainkban minden negyedik, addig 2050-re már várhatóan minden második aktív korú keresőre (15-64 év) jut majd egy 65 évnél idősebb ember. A társadalombiztosítási nyugdíjrendszer tehát nemcsak átalakításra, de kiegészítésre is szorul, ezért az állam ösztönzi és támogatja az öngondoskodást.

A 2014. január 1-je után kötött nyugdíjbiztosítások éves díjának 20 százaléka, de legfeljebb évi 130 ezer forint visszaigényelhető az szja-ból.

Lényeges, hogy a kedvezmény csak a törvényi feltételeknek megfelelő életbiztosításokra, az úgynevezett nyugdíjbiztosításokra vonatkozik!

Úgy érzékelem, hogy a nyugdíj probléma a számtalan információs csatornának köszönhetően eljutott az emberekhez, de ennek ellenére nem érzik úgy, hogy égetően gyors megoldást találjanak rá.

A mindenkori bérünkből származik a nyugdíjunk. Ehhez viszonyítva a jövedelmünk 60-70%-ra számíthatunk nyugdíjas korunkra. Egyes becslések szerint a most 30-40 éves korosztály a fizetésük 30-35%-ra számíthat csak!

Beszéljünk a pénzügyi megoldásokról, gondolkodjunk együtt, időben.

Keressen, és megtalálhatjuk az Ön számára megfelelő megoldást!

 

 

 

 

 

Nyugdíjbiztosítás

Vissza az előző oldalra!
Életmarci - Magyar