Elérhetőségek

Életmarci

Postacím: 8800 Nagykanizsa,
Őrtorony utca 32.
Telefon: 36204207580
E-mail: mihovics.marton@gmail.com
Asszisztencia


10% kedvezmény!

Keresse a GPC tanácsadóját, hogy szakértelmével segíthessen Önnek a megfelelő utasbiztosítás kiválasztásában!

A Generali Csoporthoz tartozó EUB az utasbiztosítási ágazat piacvezető biztosítója, és Magyarországon az egyetlen olyan biztosító, amely kizárólag utasbiztosításokra szakosodott. Válassza a biztonságot, válassza a szakértelmet!

Tengerparti üdülésre

TENGERPART utasbiztosításunk fedezetet nyújt a népszerű vízi sportokra (búvárkodás (40 m-ig), surf, kitesurf, windsurf, motorcsónakkal vontatott „banán”, „air-chair” és gumitömlő, vízisí, vitorlázás, tengeri kajak, jetski, quad), továbbá vízi sporteszközökre. Strandlopás-biztosítást is tartalmaz, hogy ne kelljen aggódnia a parton hagyott értékei miatt, mialatt Ön a tengerben fürdőzik.

Repülős és hajós utakra

Ha Ön repülővel utazik, vagy esetleg egy mediterrán hajóútra készül, kössön AIR & CRUISE biztosítást, amely a szokásos egészségügyi és balesetbiztosítás mellett kifejezetten repülős és hajós utakra összeállított, speciális szolgáltatásokat tartalmaz.

ÚJ Air Assistance szolgáltatás

Repülős termékcsaládunk már Air Assistance szolgáltatást is tartalmaz, amely a jogos légitársasági kártérítés behajtásában nyújt szakszerű segítséget, sikerdíj megfizetése nélkül.

Keress bizalommal. 

Utasbiztosítás


Vissza az előző oldalra!
Életmarci - Magyar