Elérhetőségek

Életmarci

Postacím: 8800 Nagykanizsa,
Őrtorony utca 32.
Telefon:
36204207580
E-mail:
mihovics.marton@gmail.com
marton.mihovics@generaliseed.hu
Üzenetet...


Bemutatkozás


Bemutatkozás

Kedves Látogató, üdvözöllek a honlapomon! 

Mihovics Márton egyéni vállalkozó vagyok, biztosításközvetítéssel és pénzügyi szolgáltatás közvetítéssel foglalkozom. 2009 óta rendelkezem biztosításközvetítői hatósági vizsgával, 2010 óta dolgozom a Generali csoportnál. Munkám során arra törekszem, hogy partnereim a legmagasabb szintű kiszolgálást kapják a legjobb feltételek mellett. Fontosnak tartom, hogy hosszútávú partneri viszonyt tudjak kialakítani az ügyfeleimmel. Erről árulkodik a mottóm is: „Pénzügyi partnerség egy életen át!” 

Általában Nagykanizsán és 100 km-es körzetében dolgozom. Ügyfeleimet az irodámban fogadom, vagy az otthonukban keresem fel. Évente kétszer igyekszem minden településre eljutni, előzetes telefonos egyeztetés alapján időpontra érkezem. 

Kiemelten foglalkozom lakásbiztosítással, élet- és balesetbiztosításokkal valamint gépjárműbiztosításokkal (kgfb, casco). Ezen kívül találhatók még mezőgazdasági növény- és vagyonbiztosítások, megtakarítások, befektetések, nyugdíjprogramok és utasbiztosítások is a szolgáltatásaim közt. 

Keress bizalommal, ha egy kedvező ajánlatot szeretnél!




Vissza az előző oldalra!
Életmarci - Magyar